Meer dan 150 marktkramen op jaarlijkse straatmarkt Voskuilenweg (Heerlen, Molenberg)

 

 

Al ruim 20 jaar vind op de laatste zondag van Augustus de jaarlijkse straatmarkt Voskuilenweg plaats. In de Heerlense wijk Molenberg staan aanstaande zondag (25 augustus) meer dan 150 grote marktkramen met louter en alleen gebruikte spulletjes. Menigeen zal er weer diens hart ophalen tussen het zeer grote aanbod aan velerlei goederen.

 

Niet alleen is er keuze genoeg op de vele grote marktkramen ook staat er een gezellig terras pal voor café Paniek en zorgt de scouting voor een goed gevulde barbecue waarmee zij hun kas spekken. Terwijl ietsje verderop een knus (koffie)terras opgesteld staat.

Door de grote keus aan louter en alleen gebruikte goederen staat de jaarlijkse straatmarkt Voskuilenweg bij menigeen met stip in de agenda. Aanloop van tot ver buiten de Molenberg weet, steevast op de laatste zondag van Augustus, het onderste deel Voskuilenweg en aangrenzende deel Holleweg prima te vinden.

‘Al vele jaren is de jaarlijkse straatmarkt vooraf -vol- Er geldt ondertussen zelfs een heuse wachtlijst om deel te kunnen nemen. Straatmarkt Voskuilenweg staat prima aangeschreven en kent jaar na jaar weer, zowel van deelnemers als bezoekers, veel interesse. Waarbij we steevast aan de insteek vasthouden: alleen gebruikte spulletjes en… toegang gratis! Het blijkt een beproeft concept dat ook na ruim 20 jaar nog steeds staat als een huis’, sluiten enthousiaste bewoners van de Voskuilenweg af. Zijnde organisatoren en initiatiefnemers die van begin af aan voor deze ‘grote, gezellige rommelmarkt’ tekenen.

Bezoek aanstaande zondag (25 Augustus) -van 10 tot 17 uur- de jaarlijkse Straatmarkt Voskuilenweg (Heerlen, Molenberg) Toegang gratis!

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie