Hoofdmenu

Het Zoete Zusje op Markt Kerkrade officieel geopend

 

Op 29 augustus vond de officiële opening plaats van Het Zoete Zusje op de Markt in Kerkrade. Wethouder Huub Wiermans (Centrumontwikkeling) en burgemeester Petra Dassen verrichtten samen de openingshandeling.

Voor alle zoetekauwen. Liefde voor lekker eten en drinken, liefde voor de schoonheid der dingen én voor ondernemerschap. Dat is waar ondernemersechtpaar Mirjam Schroeder en Toussaint Claessens voor staan. “Na het succes van ons internationale bedrijf Chocolate Company, maken we met Het Zoete Zusje ons culinaire gezin compleet. Onze nieuwe telg verwent met passie alle zoetekauwen met zelfbereid ijs, huisgemaakt gebak, wafels en pannenkoekjes. We geloven in Kerkrade-Centrum en zijn trots op deze prachtige locatie naast het Raadhuis. Met een zaak die zich vooral richt op koffie, gebak, ijs en chocolade denken we een horecazaak neer te zetten die een aanvulling is op het huidige aanbod. Wij hebben er zin in!”

Foto Gemeente Kerkrade(Volgend nieuwsbericht) »