Hoofdmenu

Opening Juf Cactus in Kerkrade-Centrum

Op 31 augustus verrichtten wethouder Jo Schlangen en burgemeester Petra Dassen de opening van Juf Cactus aan de Sibeliuspassage in Kerkrade-Centrum. In de winkel van Juf Cactus vind je leuke hebbedingetjes en cadeautjes. Ook kun je er terecht voor het vieren van kinderfeestjes of een gezellige workshop voor volwassenen.

Vrolijke boel

Met de opening van Juf Cactus gaat de lang gekoesterde droom van ondernemer Nicole Beumers in vervulling. “In mijn winkel is het een vrolijke boel, een explosie van kleur en gezelligheid. Als echt ‘Kirchroadsj Meëdsje’ was er geen twijfel mogelijk: mijn winkel moest in het centrum van Kerkrade komen. Nadenken over wat je missie is en weten waar je naartoe wil, is heel belangrijk. Door de fijne samenwerking met Stichting Streetwise en de gemeente heb ik dit proces op een prettige manier doorlopen.”

Creativiteit in overvloed

”Kerkrade bloeit, er zijn zo veel bijzondere plekjes”, vertelt Nicole enthousiast. “In ons mooie winkelhart vestigen zich nieuwe, dappere ondernemers. Daar wil ik graag deel van uitmaken. Met Juf Cactus hoop ik te kunnen toevoegen wat er nog niet is. Een plek waar jong en oud zijn creativiteit kan laten vloeien. En misschien wel heel simpel, een kleurrijke winkel waar je gewoon ontzettend blij van wordt!”

Foto Gemeente Kerkrade