Hoofdmenu

Puntendeling voor promovendus Patro bij competitiestart

 

 

Patro Eisden Maasmechelen is de competitie in de eerste klasse amateurs – het derde niveau in Belgie verdienstelijk gestart. Tegen Seraing UTD dit seizoen volgens veel kenners een titelkandidaat, dwongen de Paars-witten een verdienstelijke puntendeling af: 1-1 .

Daardoor continueerden Koninklijke Patro Eisden Maasmechelen de unieke ongeslagen reeks in de competitie sinds de komst van Salar Azimi. De Iraanse zakenman en ondernemer nam oktober vorig jaar Patro Eisen Maasmechelen over nadat Roda JC een overname afwees. Azimi zorgde voor een spectaculaire opleving bij de (voormalige) mijnwerkersvereniging Patro. Azimi bracht Patro Eisden als tweede voetbalvereniging na Ajax naar de beurs in Amsterdam. Vandaag opent hij de deuren van Saint-Tropez open, een eigen restaurant in het businessgedeelte van het Eisdense sportpark.

Foto  Patro Eisen Maasmechelen« (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »