Groene ster krijgt in de derde wedstrijd van de Derde Divisie Quick op bezoek. De bezoekende club staat onderaan terwijl Groene Ster gedeeld op de eerste plaats staat.

In het begin van de wedstrijd laat de Thuisspelende ploeg meteen zien waarom het zo vroeg in het seizoen toch al bovenin staat, ze spelen heel verzorgd voetbal en creëren ook kansen, na een half uur spelen is dan daar de openingstreffer, Cem Ünal dat het doelpunt maakt! 1-0 voor Groene Ster. In de tweede helft is het heel spannend, zowel in het veld als langs de lijn merk je de spanning.

Iedereen op sportpark Pronsebroek hoopt dat Groene ster de 3 punten in het Zuiden houdt. Gelukkig doen ze dat ook, Groene ster boekt overwinning nummer 3 en staat op 9 punten uit 3 wedstrijden! Een fantastische start van de competitie.

Foto’s®Parkstad Actueel/Tom de Cock

voor meer foto’s klik op deze link.

 

Geef een reactie