Op 8 september 2019 speelt Roda JC thuis tegen Top Oss. Roda dat nog geen overwinning dit seizoen Wist te boeken, probeert vandaag de 3 punten thuis te houden.

Roda laat meteen zien dat het er alles aan wilt doen om te winnen. In minuut 3 is het dan ook meteen raak! Croux met de corner en Werker die de bal helemaal vrij inkopt bij de tweede paal, dan staat ook Jensen daar, die de bal het laatste tikje geeft en scoort! Na een maandenlang blessureleed en revalideren, scoort hij (Jensen) de openingstreffer!

Roda probeert dit ook door te zetten, maar een doelpunt blijft uit. De koempels blijven veel voorzetten geven, dat helaas makkelijk te verdedigen is. Ook houdt Roda overwicht, Top Oss komt met heel veel moeite aan de goal bij Roda, maar daar stopt het ook. Dan net voor de rust is het weer raak voor Roda! Weer wordt Croux gezocht en gevonden aan de rechterkant. Hij dribbelt naar binnen en schiet op doel, de doelman van Top Oss houdt hem tegen maar laat los! Dan staat daar meteen Ugbo die de fout van de doelman af straft! 2-0. Niet veel later fluit de scheidsrechter voor de rust.

Na de rust is het Top Oss voor de eerste keer in de buurt van het doel van Roda komt, een voorzet van links dat wordt ingekopt, maar heel goed gered wordt door Muyters! Een paar minuten later is het Roda weer dat een aanval inluidt, Croux dat door de verdediging gestoken word en de bal inschiet in de korte hoek van de doelman, die hem vervolgens goed red! Stand blijft 2-0. Lang blijft het 2-0, maar in de blessuretijd van de wedstrijd is het Top Oss dat toch het net weet te vinden, 2-1. Roda JC boekt de eerste overwinning in de Keuken Kampioen Divisie van dit seizoen! Hopelijk heeft Roda JC eindelijk de stijgende lijn gevonden en kunnen ze dit meenemen naar de komende weken.