Santana-tributeband ‘Soul Sacirfice’ 21 sept in Theater Landgraaf

POPMUZIEK/ vintagemusic

SOUL SACRIFICE : “Santana Tribute”

 

Locatie: Theater Landgraaf

Aanvang: 20.30 uur

Entree: € 20,00

 

In 2019 is het 50 jaar geleden dat de band SANTANA doorbrak met hun optreden op het legendarische Woodstock festival. In korte tijd werd de wereld getrakteerd op drie albums en een aantal grote hits met de ultieme mix van latin, blues en rock. Na 1971 veranderde de bezetting en vele line-ups en uiteenlopende muziekstijlen volgden. Dit maakt wat het oorspronkelijke werk en de manier waarop dit werd gespeeld uniek.

Soul Sacrifice is een authentieke tributeband die de oorspronkelijke Santana band, zoals deze op Woodstock in 1969 speelde, eert. Opgezet door de ex-gitarist/oprichter van de bekende tributeband ‘The Doors in Concert’ en met dezelfde succesvolle authentieke insteek. De originele 6-mans bezetting, authentieke instrumenten inclusief echte Hammond B3, veel percussie en alleen songs uit 1968-1978, gespeeld op de manier zoals Santana destijds deze zelf ook live speelde. Genieten dus van oa Jingo, Evil Ways, Oye Como Va, Black Magic Woman, She’s not there en natuurlijk Soul Sacrifice.

Meer info over de band: www.soulsacrifice.eu

Gandert De Boo – Guitar/vocals
Patrick Harteveld – Hammond/vocals
Kevin Riviere – Bass/vocals
Joey van der Krogt – Drums/vocals
Tim van der Veen – Percussion/vocals
Paul Nispen – Percussion/vocals

Theater Landgraaf
Kerkberg 4, 6374 ES Landgraaf
Postbus 32032, 6370 JA Landgraaf
045 – 531 09 29
(ma. t/m vr. 10-12 uur)
info@theaterlandgraaf.nl
www.jeugdtheaterlandgraaf.nl

Foto Soul Sacrifice

Geef een reactie