Onder perfecte omstandigheden werd vandaag op d’r “Berg” de laatste bekerwedstrijd, wat tevens een derby was, van de 1e ronde gespeeld.SVN/BtB Consultancy startte furieus en zette de tegenstander vast en binnen 3 minuten hadden Mark Meijboom en Mitchell Mertens voor een 0-2 voorsprong gezorgd.

Sylvia schrok wakker en kwam enkele malen gevaarlijk voor het doel van Jamie Engelmann. Het was dan ook niet verwonderlijk dat de mannen van dur Berg scoorden. Leon Logister legde in de 25e minuut op perfecte wijze de bal op het hoofd van Rick Borjans en hij liet de doelman van SVN/BtB Consultancy volstrekt kansloos 1-2. Hierna nam SVN/BtB Consultancy weer het heft in handen en door doelpunten van Bob Sangen(33e minuut) en Rick Schmitz(39e minuut) werd de voorsprong uitgebouwd naar 1-4 wat tevens de ruststand was.

Na de pauze was het Mark Meijboom die in de 47e minuut op prachtige wijze de 1-5 binnen knikte. Leon Logister scoorde in een scrimmage in de 53e minuut de 2-5. Mark Meijboom mocht in de 70e minuut vanaf 11 meter aanleggen en scoorde zijn 3 en SVN’s 6e treffer. De ingevallen Vichy Marchena pikte op zijn verjaardag ook een doelpuntje mee en liet de 2-7 aantekenen terwijl Sefa Sarigöz het slot accoord plaatste met de 2-8. Door dit resultaat verdwijnt SVN/BtB Consultancy in de koker voor de loting van de 2de bekerronde.

Na afloop werd er nog gezellig nagekaart over de wedstrijd en konden beiden teams hun blik richten op de eerstvolgende competitiewedstrijd op zondag 22 september. De verslaggever wenst beide teams veel succes toe in de competitie.

Tekst en foto: Jos Steinen/SVN/BtB Consultancy!.