Kcc’13 (uitkomend in de 5de klasse A ) begon meteen goed aan de wedstrijd en nam het initiatief. Kakertse boys (uitkomend in de 4de klasse B ) kreeg hierdoor geen grip op de wedstrijd.

De ploeg uit Meezenbroek domineerde en kreeg enkele kansen maar de bal wilde er maar niet in.De 8ste minuut werd er noodzakelijk aan de rem getrokken door de groen witte uit landgraaf, dit resulteerde dat kcc’13 mocht aanleggen voor een vrije trap. Levi Mingelers draaide de bal haarscherp achter bij de tweede paal en daar stond Wouter Mannes gretig te wachten en kopte de bal achter de keeper van Kakertse boys. 1-0 voor de mannen uit Meezenbroek .

Kcc’13 bleef doorgaan en keer op keer werd de doelman van Kakertse boys onder vuur genomen. Kakertse boys bleef strijden en kcc’13 werd steeds slordiger, passes die niet meer aankwamen, de moeilijkste oplossing zoeken waardoor men veel onnodig balverlies leed. In de 32ste minuut werd de bal door Kakertse boys diep gespeeld. De buitenspeler wilde de bal voor het doel voorgeven maar de centrale verdediger van kcc’13 kreeg de bal tegen zijn hand en de scheidsrechter wees naar de stip de 1-1 werd aangetekend.  Dit was ook tevens de ruststand en de trainers van beide ploegen konden orde op zaken stellen .

Na de thee hadden beide trainers veranderingen aangebracht in hun teams. Kakertse boys kwam goed uit de startblokken en drong kcc’13 terug en dat resulteerde in de 52ste minuut in een doelpunt voor Kakertse boys. Door een fout in de verdediging van kcc’13 profiteerde de kakertse boys hiervan ,de 4 de klasser nam de voorsprong . Kcc’13 bleef voetballen en kwamen na de tegendoelpunten weer in de wedstrijd. Zo resulteerde het in diverse kansen voor de mannen uit Meezenbroek en de gelijkmaker hing in de lucht. Diverse vrije trappen gingen rakelings naast van oa Achmed Elmouden en Desley Krewinkel. Het spel golfde heen en weer maar kcc’13 werd sterker en sterker .

Trainer Henk Stawenga van kcc’13 ging in de wissel en wisselde Rodney Lopatka voor Ricardo Verbeuken en Bjorn Bemelen werd gewisseld voor Brain Rosbender . Twee verse spitsen kwamen erin . Keer op keer hadden de verdedigers van Kakertse boys hun handen vol aan Verbeuken en Rosbender . In de 74 ste minuut werd de stand gelijk getrokken door een goed spelende Desley Krewinkel die de bal diep stuurde op Verbeuken en de bal voorgaf op rosbender die op zijn beurt de bal achter Nikki veldman in schoot .

De verdiende 2-2 stond op het scorebord . Kcc’13 wilde meer ! en bleef aandringen en keer op keer bestookte de mannen uit Meezenbroek het doel van Kakertse boys .Uiteindelijk floot de scheidsrechter de wedstrijd tot een einde en was de eindstand 2-2.

Na de wedstrijd spraken we met de trainer van kcc’13 Henk Stawenga Het was geen beste wedstrijd van beide kanten maar uiteindelijk is de uitslag terecht, hier kan ik mee leven. We begonnen goed aan de wedstrijd en de eerste 20 minuten waren wij de betere en komen terecht op 1-0 door een ongelukkig moment in de zestien kregen we een penalty tegen . Hierna waren we het even kwijt en de rust kwam op het goede moment. De tweede helft begonnen we niet goed en dat resulteerde in het 2 de tegendoelpunt. Door balverlies op het middenveld en een fout in de verdediging krijg je onnodig een tegendoelpunt, dat heeft te maken met concentratie en simpel blijven spelen niks meer en niks minder . Uiteindelijk heeft mijn ploeg alles gegeven en hebben ze zich goed herpakt .Ik heb uiteindelijk twee wissels toegepast en dat pakte goed uit! en we maakte de 2-2. De beker is nu voorbij en zijn toch mooi tweede geworden . We hebben een wisselende voorbereiding gehad, jongens met blessures en we zijn nooit echt compleet geweest. De laatste 2 weken begint het vorm te krijgen en de concurrentie is volop aanwezig op elke positie ! We zijn goed op weg . Komende week sluiten Daniel Feenstra en Wesley Puts weer aan , de selectie word weer langzaam compleet.

Ik zie uit naar komende zondag dan spelen we thuis tegen Geertruidse Boys en dan moeten we er als groep staan .