KSV Simson lijdt eerste competitienederlaag in Neuss

 

 

KSV Simson Landgraaf leed zaterdag haar eerste competitienederlaag. De topper tegen het eveneens nog ongeslagen Konkordia Neus ging na een spannende en prachtige wedstrijd met 16-12 verloren.

De pauzestand was nog 4- 7 in het voordeel van Simson. En na 9 partijen was de stand 12-12 gelijk. De worstelaars waren merendeels dan ook sterk aan elkaar gewaagd. In de 57 kg klasse behaalde Milad Khazayi  een 6-9 punten overwinning tegen Alja Chupanov, uitslag 0-2 . Alex Paulanyi wist de schade nog beperkt te houden tegen Aaron Bellscheidt door met een uitslag van 2-0 te verliezen. George Ramm begon goed tegen Ayub Musaev en nam een 0-6 voorsprong. Maar Musaev kwam voor de pauze nog terug tot 4-6 . Na de pauze werd het 6-6 waardoor Nakaev een voordeel had. In de laatste seconden deed George Ramm daarom nog een alles of niets poging. Het werd niets want hij gaf twee punten af, waardoor het 8-6 werd en een 1-0 uitslag in het voordeel van Nakaev.

Moein Mohseni worstelde opnieuw een uitstekende partij en klopte de Duits Junioren kampioen Julian Lejkin met 1-5. Uitslag 0-2. De mooiste partij van de avond was die tussen Charlie Bowling en  Olimjon Kholikov, Bowlin won met 2-15. Uitslag 0-3 . Daarmee trok Simson weer gelijk in de tussenstand: 12-12. Maar in de laatste allesbeslissende partij bleek Scott Geelen niet opgewassen tegen de sterke Samuael Bellscheid: 0-4 verlies. .

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie