Fleuramour: Tijdreizen tussen 140.000 bloemen

 

Plezierig, origineel en ongeëvenaard: deze daguitstap in de Euregio mag je niet missen. We hebben het over Fleuramour in Alden Biesen. De perfecte dagdroom voor wie van schoonheid, fantasie en beleving houdt. In en rond het kasteel in Bilzen wordt je van 27 t/m 29 september betovert door honderdduizend bloemen en hallucinante bloemencreaties. Daarnaast kun je op Fleuremour  ook volop genieten van flowerpower vertier. Van fantastische bloemenmode shows tot toverkunsten en wereldse tijdreizen.

 

Formidabel fotomateriaal. Je valt werkelijk van de ene in de andere verbazing We kunnen je alleen maar adviseren om je smartphone goed op te laden. Aan het eind van de dag bezit je immers ontelbare plaatjes waarop veel vrienden jaloers zullen zijn. Zelfs jij hoeft geen bloemenfanaat te zijn. De 140.000 bloemen in alle geuren en kleuren betoveren je automatisch, temeer omdat ze verwerkt zijn in honderden schattige en hallucinante bloemencreaties. Achter elke kasteelpoort en in ieder hoekje van de Franse tuin gaat wel een pareltje schuil.

 

Schoonheid & fantasie. Fleuramour biedt het beste van diverse werelden en werelddelen. Vanuit Azië tot Amerika reizen artiesten naar Belgisch Limburg om hun toverkunsten met bloemen te showen. Nog nooit met een virtual reality bril rondgelopen in een fantasiewereld? Je toekomst laten voorspellen met bloemen? Tulpenlikeur gedronken? Dan is dit je kans! Vier dagen lang nemen de internationale artiesten  je mee op wonderlijke reis door toekomst, heden en verleden. Uiteindelijk sta je oog in oog met een betoverend mooie bloemenplaneet..

Prachtige shows . En dan spreken we nog niet over de sublieme bloemenshows waarop de Amerikaanse Holly Chapple het publiek zal trakteren. Over het avontuurlijke VR-spel waarin je kunt figureren. Over de voorbijgangers die met knotsgekke bloemenhoeden paraderen. Over de leuke hebbedingen en lekkere versnaperingen die je op de pop-up markt allemaal kunt consumeren…

foto ©studioPSG_Tom De Houwer

THEMA: BACK TO THE FUTURE. Tussen de lelies, anjers en rozenblaadjes kun je ook de .Spacebril opzetten en het ruimtepak aantrekken. Fleuramour gaat dit jaar namelijk op tijdreis. Zoals in de jaren 80 film ‘Back to the Future’ flits je tussen de toekomst en het verleden. Detecteer hoe de fascinerende bloemen- en plantenwereld door de eeuwen heen evolueert. Ontdek welke futuristische creaturen ooit het daglicht zien. Of ontdek bij een bloemlezing van een Bloemenmedium welke toekomst er voor jou in de sterren geschreven.  Isabelle Blomme leest aan de hand van drie bloemen je verleden, heden en toekomst.

 

LEEF JE CREATIEF UIT.  Op vrijdag 27 september gaat Fleuramour van start met de traditionele Hoedjesdag. Ontwerp je mooiste hoofddeksel met bloemen en/of planten en draag het tijdens de hoedjesparade. Wie weet win jij wel de eerste prijs!

  • Fleuramour van vrijdag 27 tot en met maandag 30 september, van 10.00 tot 18.00 uur
  • Landcommanderij Alden Biesen
  • Kasteelstraat 6, Bilzen

Tickets & info  zie  www.fleuramour.be    ONLINE KORTING!

VOLG Fleuramour ook op Facebook & Instagram

Foto´s rechtenvrij©studioPSG_Tom De Houwer Fleuramour

 

 

Geef een reactie