Gisterenmiddag was een van de 3 ongeslagen koplopers te gast op sportpark Nieuwenhagen. Vooraf werd deze wedstrijd als niet gemakkelijk ingeschaald maar niets duidde erop dat Spcl. Jekerdal koploper was.  SVN pakte van meet af aan het initiatief en liet de tegenstander niet in zijn spel komen.

In de 5de minuut werd een diepe bal gespeeld op Raül Erkens die de doelman van Jekerdal koelbloedig passeerde.  Na deze 1-0 was het alleen nog maar SVN wat zich kansen creëerde maar de teller bleef op 1-0 staan. Doelman Tim Mohnen hoefde de eerste 45 minuten niet een keer handelend op te treden. De achterwaartse van SVN hielden de spits en de aalvlugge rechtsbuiten van Jekerdal goed van de bal af en daarmee werd Jekerdal vleugellam gelegd. Na de pauze eenzelfde spelbeeld en het was SVN wat weer de kansen creëerde. Uit een goed lopende aanval was het wederom Raül Erkens die uiterst kalm bleef en SVN op een 2-0 voorsprong zette.

De vleugelspelers van SVN waren vandaag een ware plaag voor de achterhoede van Jekerdal en het was Rick Schmitz die op onreglementaire wijze in de 16 meter werd gestopt. Strafschop en een rode kaart voor een speler van Jekerdal. Raül Erkens plaatste zich achter de bal en liet de 3-0 aantekenen. Hierna was de wedstrijd gelopen en SVN consolideerde de 3-0 stand en daarbij kregen de reserves ook nog speelminuten toebedeeld. Alles met alles een zeer verdiende overwinning tegen een toch wel teleurstellende tegenstander.

Zondag 20 oktober volgt er een uitwedstrijd naar Weltania in Heerlen, aanvang 14:30 uur.

Tekst en Foto’s SVN/BtB Consultancy voor meer foto’s klik op deze link.