KVC Oranje op bezoek bij SCM Maastricht

 

Zondag staat in 3A het duel tussen SCM Maastricht en KVC Oranje geprogrammeerd. Een mooi affiche, zeker als je kijkt naar de stand op de ranglijst. Het betreft namelijk de nummers vier, respectievelijk twee op die lijst, oftewel twee teams die de tot nu toe onbetwiste koploper RVU dicht op de hielen zitten.

Promovendus KVC Oranje kent een voortvarende competitiestart. Van de vijf gespeelde duels werden de eerste vier gewonnen. Afgelopen zondag, thuis tegen Heksenberg, werd het 0-0. Het eerste puntenverlies dus voor de ploeg van trainer Paul van Putten. Maar daar klaagt niemand over en dat is ook absoluut niet nodig. Wat zou je ook mopperen als je pas één tegendoelpunt hebt moeten toestaan.

SCM speelde pas vier wedstrijden. Tegen SVME, de seizoensouverture voor de ploeg, werd thuis met 0-1 verloren. Daarna volgden drie zeges. Afgelopen week kwam men niet in actie. De uitwedstrijd tegen BMR ging niet door, omdat de weergoden roet in het eten gooiden. De laatste thuiswedstrijd, een week eerder, thuis tegen Weltania, eindigde in een 2-1 zege. De ploeg van trainer Ron Crommen, net als Paul van Putten een man met al heel wat clubs en wedstrijden op zijn cv,  zal graag een vervolg willen geven aan dat succes. Uitgerust is men in ieder geval bij SCM, na de afgelasting afgelopen zondag.

En KVC Oranje, dat trots mag zijn op de prestaties die inmiddels in de afgelopen weken in de annalen zijn bijgeschreven, wil uiteraard ongeslagen blijven. Temeer omdat ná het bezoek aan Maastricht zondag duels thuis tegen RVU en uit bij SVN gepland staan. Het is niet eenvoudig de huidige krachtsverhouding tussen SCM en KVC Oranje in te schatten, al was het maar omdat men elkaar al lang niet meer op de groene graszoden heeft ontmoet. Des te leuker om naar de wedstrijd uit te kijken, komende zondag op Sportcomplex Touwstruwe in Maastricht. Aanvang 14.30. SCM en KVC Oranje heten u graag welkom.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie