‘Grrrrriezelen’ in Theater Landgraaf

 

Vrijdag 1 november zijn alle heksen, vampiers, spoken, weerwolven en andere griezel-fanaten uitgenodigd om een bezoek te brengen aan Theater Landgraaf.
Om de 30 minuten vindt er een mini-grirriezel-voorstelling plaats voor kinderen (vanaf 6 jaar en volwassenen). De eerste voorstelling vindt om 18.00 uur plaats. De tweede voorstelling om 18.30 uur. De derde voorstelling om 19.15 uur en de laatste voorstelling om 19.45 uur.

De mini-voorstellingen worden gespeeld door docenten en cursisten van de Jeugdtheaterschool Landgraaf. Dit jaar verbeelden zij een griezel-fanfare. De muzikanten van de griezel-fanfare SchEdelweiss repeteren voor een halloween-concert. Ze zoeken natuurlijk nog naar nieuwe muzikanten (uit het publiek). De dirigent heeft de grootste moeite hen in het gareel te houden.

De voorstelling is vooral grappig en misschien een heel, heel, heel klein beetje grrriezelig voor sommige kinderen, vandaar dat Theater Landgraaf de adviesleeftijd vanaf 6 jaar hanteert. Sommige kinderen van 4 jaar vinden het vaak absoluut niet griezelig en sommige kinderen van 10 jaar wel. Ieder kind is anders. Het is dus aan de ouders/verzorger(s) om te beoordelen of de voorstelling een leuke activiteit voor hun kind is.

Dit griezelevenement wordt gesponsord door de winkeliersvereniging Waubach en maakt deel uit van de vele trick-or-treat activiteiten (o.a. een speurtocht) in het kader van Halloween in de dorpskern van Waubach.
Kaartjes kosten €1,- en zijn af te halen bij Lorenzo Fashion (Kerkstraat 12, Ubach over Worms).

 

Theater Landgraaf
Kerkberg 4, 6374 ES Landgraaf
Postbus 32032, 6370 JA Landgraaf
045 – 531 09 29
(ma. t/m vr. 10-12 uur)
info@theaterlandgraaf.nl
www.www.theaterlandgraaf.nl

Geef een reactie