Under the Surface, Kick-off Heerlen Jazzt

Cultuurhuis Heerlen en stichting Heerlen Jazz presenteren

Dinsdag  29 oktober  / 21.00 uur / €7,50

Heerlen Jazz Presenteert

BESTEL TICKETS

Dit trio speelt improvisatiemuziek waar invloeden in zijn terug te horen uit veel verschillende stijlen. (o.a. Noorse Sami zang, West Afrikaanse muziek, maar ook pop en elektronica). Het debuutalbum uit 2017 heeft nogal wat stof doen opwaaien. Naast veel mooie recensies in Nederland werd de groep vrij snel geboekt op grote jazz- en wereldmuziek festivals in Mali, Mexico, China, India, Noorwegen, Nederland en deden een tournee door Zuid Amerika.

De muziek bevat een aantal ‘oer-elementen’ die veel verschillende soorten publiek, in veel verschillende landen aanspreken.

Joost Lijbaart – drums/ percussion

Sanne Rambags – vocals / poetry

Bram Stadhouders – guitar / electronics.

 

Kaartjes voor dit concert zijn ook geldig voor het optreden van Germaine Sijstermans – On Tour (Première). Het concert van Germaine start om 20.00 uur. Aansluitend start om 21.00 uur het concert van ‘Under the Surface’.

 

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
Reserveren: of 045-5612121
info@cultuurhuisheerlen.nl
http://www.cultuurhuisheerlen.nl

Foto Cultuurhuis Heerlen

Geef een reactie