De dames van FCKW, trainer en leider begonnen zeer gespannen aan deze wedstrijd, ze hadden gezien dat WDZ nog onverslagen was. Gelukkig werd al na 10 minuten het eerste doelpunt gescoord door Daniëlle Maas.
Dit bracht een opluchting bij de dames van FCKW en ze vonden hierdoor het vertrouwen om nog een doelpunt te scoren in de 22e minuuut. Dit doelpunt kwam voort uit een hoekschop van Nina Meurders die door Jenny Muller prachtig werd ingekopt.

De 2-0 stand werd na een 20 minuten veranderd in een 3-0. Sylvana de Boer schoot op doel en de keeper tikte deze  net opzij waardoor Joy Römer deze met volle overtuiging in de lange hoek binnen schoot. Met een 3-0 voorsprong gingen de dames de rust in. De tweede helft was iets minder spectaculair. WDZ heeft nauwelijks kansen gehad maar de dames van FCKW bleven zoeken naar een volgend doelpunt.

Dit viel dan ook uiteindelijk in de 60e minuut, dit doelpunt werd gemaakt door Jenny Muller.
Dit was tevens ook de einduitslag waar de dames, trainer en leider heel blij mee waren.