Vrijdag 8 November 2019 is er een Lichtfeest in Heerlerbaan. Vanaf 19.00 uur trekt een lichtparade met muziek en performance feestelijk verlicht door de wijk, langs de feestelijk verlichte murals aan de Peter Schunckstraat naar het eindpunt in de Caumerbron.

 

Kinderen en ouders van beide basisscholen, de harmonie en andere groepen lopen mee in de parade. Daarnaast roept de organisatie alle bewoners in de wijk op om mee te lopen of te komen kijken. Loop je mee of kom je kijken? Draag dan iets van licht met je mee. Een lampion, een snoer met lichtjes op je hoed of aan je jas, reflecterende schoenzolen… Alles mag! Als het maar licht geeft of licht reflecteert.

 

Route. Om 19.00 halen we de kinderen van basisschool ‘De Windwijzer’ op. De officiële start van de parade is om 19.15 bij obs ‘De Tovercirkel’ aan de vullingsweg. Van hier lopen we door de wijk, langs de murals aan de Peter Schunkstraat naar het eindpunt bij gemeenschapshuis ‘De Caumerbron’.

Aanmelden. Iedereen die wil mag meedoen. Wil je meedoen als groep? Geef je dan op via info@heerlerbaan100.nl.

De organisatie van het Lichtfeest Heerlerbaan ligt in handen van de Stichting H100. Na het succesvolle Lichtfeest in 2018 wil de stichting stap voor stap in samenwerking met de wijk Heerlerbaan gaan bouwen aan een sprookjesachtig straatfeest op de Heerlerbaan dat de komende jaren uitgroeit tot een artistieke traditie, vol licht, livemuziek en performance. Een lichtspektakel waaraan iedereen op zijn eigen manier bijdraagt

Foto Lichtfeest in Heerlerbaan

 

Geef een reactie