Concertlezing Wort trifft Musik met Thekla Carola Wied

Stormachtige tijden’

Zaterdag 16 november, 18:00 uur

Ballsaal im Alten Kurhaus
Komphausbadstr.19
52062 Aachen

 

 

Thekla Carola Wied, een van Duitslands meest bekende en geliefde Tv- persoonlijkheden, neemt haar toehoorders tijdens een lezing mee op een spannende en opwindende tijdreis, die het verleden subtiel met het heden verbindt. Van Tucholsky en Kästner over Wolf Biermann, Günter Grass en Dieter Hüsch tot Martin Suter. Thekla Carola Wied vertelt het met humor, ironie en heldere, duidelijke taal. Pianist Stanley Schätzke highlight de recitatie van Thekla Carola Wied, in de prachtige grandeur ambiance van de Barokke Ballsaal in Aken, met virtuoos pianospel.

TV-ster Thekla Carola Wied is de aangewezen persoon voor recitatie en onderwerp stormachtige tijden. Al ze terugkijkt op haar eigen leven kan zelf immers ook terugblikken op een ‘ziemlich buntes Leben’. De even charismatische als innemende Berlijnse, die met haar echtgenoot alweer vele jaren in    kende haar grote doorbraak in de jaren tachtig net de ZDF serie ‘Ich heirate eine Familie’. De publiekslieveling had het nooit zo op publieke optredens en rode tapijten. Ze probeerde ook altijd haar privé leven uit de publiciteit te houden.

Tickets kosten in de voorverkoop 25 euro en aan de avondkassa op 16 november – indien nog beschikbaar 30 euro.  Meer informatie aanmelding voor de bijzondere avonden via Kulturbetrieb der Stadt Aachen: tel: 0049-241 432-4909 of e-mail: kulturservice@mail.aachen.

Foto Kulturbetrieb der Stadt Aachen

Geef een reactie