Volleybalteams VC Landgraaf moeten zaterdag vol aan de bak

 

Zaterdag staat sporthal De Baneberg weer in het teken van volleybal. Het merendeel van de teams van VC Landgraaf zal alle zeilen moeten bijzetten tegen hoger geklasseerde tegenstanders.

Om 14.00 uur kruist Dames 2 van VCL de degens met Mestreech 1. Concentratie en nauwkeurigheid zal de weg moeten effenen naar succes tegen deze meer ervaren tegenstrever.

Meisjes B treedt na de winst van afgelopen zaterdag vol vertrouwen het duel tegen het hoger geklasseerde Furos tegemoet. Meisjes C actueel tweede op de ranglijst, treedt op hetzelfde tijdstip als favoriet aan voor de derby tegen de Kerkraadse leeftijdgenootjes van Furos.

Om 16.15 uur gaan in De Baneberg twee wedstrijden van start waarbij het naar verwachting flink gaat spannen. VCL Heren 2 gaat tegen lijstaanvoerder Tecona-ADC 3 een serieuze poging doen om de koppositie over te nemen. Mogelijk dat deze wedstrijd uitsluitsel geeft over de vraag wie de echte titelfavoriet is.

Dames 3 gaat er tegen de directe achtervolger SEC 2 alles aan doen om de Valkenburgse meiden onder de duim te houden en zo de 5e plaats minimaal vast te houden.

De Heren en Dames Hoofdmacht krijgen het aanstaande zaterdag vanaf 18.30 uur zwaar voor de kiezen. De VCL- vrouwen gaan de strijd aan met koploper Hornerhof/HHC uit Horn en zullen gesteund door een geconcentreerde eigen opslag vechten voor elk punt om de tegenstander uit balans te brengen. Of dat voldoende zal zijn voor een of meer wedstrijdpunten zal moeten blijken.

Heren 1 zal moeten proberen af te rekenen met de nummer twee van de ranglijst, Flamingo’s ’56. De Gennepse ploeg is weliswaar zwaar favoriet, maar stap voor stap blijkt er individueel bij de spelers en collectief in het samenspel vooruitgang te zitten in de nieuw geformeerde VCL-mannenhoofdmacht.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie