Zaterdag 2 november  / 20.00 uur / €15.-
Online voorverkoop €15,-
Reserveren of kassa €17,50

BESTEL TICKETS

C-blues 2019, de 9e editie! Ook dit jaar hebben we een mooi programma samengesteld: The Bluesdoctors, The Liberators, Robert den Hartigh, The Square Keys en Khalif Wailin’ Walter (US/D)! Het wordt wederom een avond vol lokale, nationale en internationale artiesten. Programmering en presentatie liggen zoals altijd in handen van John Hendrix (L1). Zet 2 november dus maar vast in je agenda en houd onze website, Facebookpagina en nieuwsbief in de gaten voor het tijdschema.

Tijdschema
19:00 uur: Deuren open
20.00 uur: The Square Keys 
20.45 uur: The Liberators 
21.45 uur: Robert Den Hartigh
22.30 uur: The Bluesdoctors
23.30 uur: Khalif Wailin’ Walter

The Bluesdoctors
Het repertoire van de Bluesdoctors bestaat uit eigen nummers en arrangementen. De combinatie van harp, stevig gitaarwerk, strakke drums en bas en een krachtige bluesvocal vormen de ijzersterk muzikale ankers van deze ervaren band

The Liberators
Het ziekbed van de inmiddels overleden zanger Wouter Post, bracht The Liberators na ruim 20 jaar weer bijeen voor een intieme sessie in het hospice. Daarop volgde in maart 2016 een concert in Maastricht voor een zaal vol fans! The Liberators repeteren weer en schrijven nieuwe nummers. De muziek blijft Rock&Roll en blues en klinkt anno 2016 nog net zo strak als in de jaren 80 en 90.

Robert den Hartigh
Robert den Hartigh (1976) speelt een blend van opzwepende boogies, duistere folkrock en rauwe Delta blues. Deze vorm van alternative rootsmusic met zowel een akoestische- als elektrische sound zorgt voor een opzwepende vibe. Gewapend met bottleneck, een rauw stemgeluid en verschillende gitaren, gromt en rockt Robert alsof hij van de duivel is bezeten.
Robert is beïnvloed door muziek van Tom Waits, Lead Belly, John Lee Hooker en 16 Horsepower.

The Square Keys
Deze mannen spelen samen zompige boogie-blues in verschillende vormen. Slepende slidegitaar en krakende boogie. Vrolijke liederen en spooky songs. Originals en covers in een nieuw jasje.

Khalif Wailing Walter
Khalif Wailin’ Walter behoort zonder twijfel tot de nieuwe generatie Blues-spelers, en draagt bij aan de rijke erfenis van Chicago Blues. Khalif’s muziek, hoewel stevig geworteld in de Chicago elektrische blues gitaartraditie, en is gecombineerd met elementen van Funk, Soul, Rock en Reggae om zijn eigen soort funkin ‘boogie groove te creëren.

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
Reserveren: of 045-5612121
info@cultuurhuisheerlen.nl
http://www.cultuurhuisheerlen.nl

Geef een reactie