Metamorfose voor wellnessruimte Toon Hermans Huis Parkstad

 

De wellnessruimte van het Toon Hermans Huis Parkstad heeft een nieuw interieur. Een team van enthousiaste medewerkers van Woonboulevard Heerlen pakte dit project met beide handen aan. Deze donatie werd gedaan in het kader van hun wedstrijd: Wie wordt de beste interieurontwerper van Limburg? Een uitdaging voor interieurliefhebbers om een inspirerend moodboard te maken en uiterlijk zondag 17 november in te dienen.

 

Ter inspiratie voor deze wedstrijd verzorgde Woonboulevard Heerlen een compleet nieuwe look voor de wellnessruimte van het Toon Hermans Huis Parkstad in Heerlen. Deze ruimte waar massages en gezichtsbehandelingen worden gegeven aan mensen met kanker werd tijdens de Verwendag op dinsdag 29 oktober gepresenteerd. Oktober is namelijk niet alleen woonmaand maar ook borstkankermaand, bij dit goede doel komen beiden mooi samen. Directeur Armand Winthagen: “Onze deur staat altijd open voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden. In ons warme en sfeervolle huis hebben we alle tijd en positieve aandacht voor de mens achter de ziekte. Wij stellen het zeer op prijs dat onze wellnessruimte is opgeknapt, want we vinden het belangrijk dat je je hier thuis voelt.”

Deze metamorfose werd mede mogelijk gemaakt door interieurontwerpster Ingrid Hochstenbach van The Restyling en deze winkels van Woonboulevard Heerlen: Leen Bakker, Gamma, Casa, Knibbeler, IKEA, Budget Home Store XXL, Pronto, Sanisale en bijSTOX.

Beste interieurontwerper van Limburg

Woonboulevard Heerlen is benieuwd naar de creativiteit van Limburg en biedt zowel de amateur als gevorderd interieurontwerper een kans op 3000 euro shoptegoed en andere mooie prijzen. Deelnemers kunnen nog tot en met zondag 17 november een inspirerend moodboard indienen. Dit kan door via www.woonboulevardheerlen.nl/interieurontwerper  hun moodboard te delen. Een uitdaging voor alle interieurliefhebbers.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie