Nu de opening van het nieuwe carnavalsseizoen voor de deur staat, worden natuurlijk ook bij VV de Geete de voorbereidingen voor de activiteiten getroffen. Op de website, www.degeete.nl, staan alle activiteiten vermeld met alle info zoals data, artiesten enz. De prinsenproclamatie en de  damenzitsung willen we nu al onder u aandacht brengen.

Op zaterdag 23 november a.s. is er de prinsenproclamatie van het Geete-riek in zalencentrum ’t Ströatje. Bij de opening van de avond zal onze president Rody Simons ondersteund worden door sjpasskapel Herriemonie. Naast de dansen van dansmariekes Nikita en Lieke, dansgroep de Mirmkes zullen optreden Kartoesj en Spik en Span.

Om 22.00 uur zal onze prins Joeri II (Geuskens) afscheid moeten nemen van zijn onderdanen. Hij mag terugzien op een geweldig regeringsjaar waarin hij menigeen met zijn zangtalent verrast heeft.

Hierna zal de nieuwe prins geproclameerd worden. De prins zal uit een sfeervol aangepast decor met een geheim Digra’s ingrediënt tevoorschijn komen. Nadat de nieuwe prins is geïnstalleerd zal de avond gezellig voortgezet worden met DJ Entertainment

De avond begint om 20.11 uur. De entreeprijs bedraagt € 10,00 en de zaal gaat open om 19.11 uur. Op zondag 24 november is er vanaf 14.00 in ’t Ströatje de Prinsegemuutlichheed waar iedereen die hem een warm hart toedraagt kan toosten met de nieuwe prins.

Op zondag 26 januari 2020 zal de damenzitsung gehouden worden. Deze staat tot in de verre omtrek bekend vanwege haar gezelligheid en prima programma met o.a. Dieter Koblenz en Kartoesj. Voor aanvang van het feest eerst genieten van een heerlijk ontbijt met koffie, sapje en natuurlijk een glaasje bubbels. Dit ontbijt is, naast de crème de la crème aan artiesten, inbegrepen in de toegangsprijs. En nog leuker! Dit is dezelfde toegangsprijs als in voorgaande jaren: 25 Euro. De presentatie is natuurlijk weer bij Siem en Borrel in goede handen en DJ Entertainment zal zorgen voor een optimale sfeer. Vanaf dinsdag 12 november a.s. om 19.00 zijn de kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar bij zalencentrum ’t Ströatje. Partners van Geete leden en dus de vrouwelijke leden van de vereniging hoeven geen kaarten te halen.

 

voor meer informatie secretariaat@degeete.nl

www.degeete.nl

Foto VV de Geete

Geef een reactie