De vrouwen van Schaesberg hebben een zeer stroperige wedstrijd gespeeld tegen SVSSS.
Waren de vrouwen  vorige week  nog meesterlijk goed, vandaag was het echt vele malen minder. En dat tegen een van de minste ploegen in competitie.
In 90 minuten schoot de ploeg slechts 2x op het Schaesbergse doel. Eerste keer in de 45 minuut en de tweede keer in de 88e minuut.
Schaesberg kwam  goed uit de startblokken.  En in de 7e minuut blokt Lois een aanval, Jess levert een briljante pass af en Kim schiet raak 1-0.  Schaesberg is zoveel beter en sterker dat nog meer doelpunten niet kunnen uitblijven.
Maar ze blijven wel uit.  De een na de andere kans wordt om zeep geholpen.  Niet scherp genoeg in de afronding. Niet rustg genoeg kijken de waar de keepster stond. Ongelofelijk.
Vlak voor rust zelfs een enorme domper.
Weer eens een onnodige vrije trap weggegeven.  Deze vrije trap gaat op de lat.  SVSSS reageert sneller. 1-1. Schaesberg speelt als stroop.

Na rust alleen  nog maar Schaesberg wat de klok slaat.  Maar ook nu wordt iedere kans verprutst.  En het spel is slordig en vol met verkeerde keuzes.
Zo eindigt de wedstrijd in een 1-1. Ongelofelijk