Na het zeer matige spel van vorige week, waren er enkele harde woorden gevallen in het team waardoor alle neuzen weer dezelfde richting op stonden voor het duel met Leonidas.
Het team was niet geheel compleet want Vivianne had als kersverse prinses van de CV Heks ‘n Jäger elders verplichtingen, en Gaby lag ziek in bed, maar verder was iedereen aanwezig en zeer gemotiveerd. Leonidas stond weliswaar laag op de ranglijst maar had in vijf duels pas negen tegendoelpunten mogen incasseren; dus was het zeker geen appeltje – eitje vooraf.

Maar als de aanvalsmachine van RKHBS het op de heupen heeft dan kunnen toch maar weinig teams echt partij bieden. RKHBS begin met zeer sterk combinatiespel en zette de tegenstander direct onder druk zodat het openingsdoelpunt niet lang op zich kon laten wachten; na 9 minuten was het al zover toen Adriana met Suus een dubbele een-twee opzette en met links buiten kant punt knap kon afronden.
Drie minuten later was er al een verdubbeling toen de keepster een vrije trap van Nancy niet onder controle kreeg en Nathalie de rebound kon binnen tikken. Leonidas stond erbij en keek erna, maar werd volledig overrompeld maar bleef heel sportief tegenstand bieden.

Adriana had vandaag echter weer eens een potje peper als ontbijt gehad en vuurde na 23 minuten vanaf een meter of 25 hard op doel en de bal sloeg hoog achter de keepster binnen. Nog voor het halve uur werd de score nog groter toen Deniece een vrije trap van 22 meter in een keer binnenschoot.
Toch zou het voor de rust nog even misgaan toen een klein misverstandje in de achterhoede leidde tot een tegentreffer; maar dit was slechts een doelpuntje voor de statistieken. Na de rust leek het in de eerste tien minuten meer op Medisch Centrum West toen achtereenvolgens Danielle, Suus, Shauni en Adriana min of meer kleine blessuregevalletjes opliepen.

Suus Seetsen had haar vizier nog niet helemaal scherp afgesteld en had pech in de afronding bij vier kansjes, maar dan staan er gewoon andere dames op. Adriana beloonde haar goede wedstrijd met een knal in de hoek en tekende zo na 53 minuten voor de 5-1.
Hierna werd er naar hartenlust gewisseld en kregen ook Bo, Suus D en Demi speelminuten. Dit nieuwe elan zorgde nog drie doelpunten in het laatste kwartier. Cynthia reageerde zeer alert op een steekpass van Nancy en schoot hard en knap binnen en scoorde zo haar eerste competitietreffer van het seizoen.

Natuurlijk kon Suus niet achterblijven en zij pikte ook nog haar goaltje (15e van het seizoen alweer) mee via een rebound op een schot van Nancy. Het slotakkoord was voor Demi die een rebound , wederom van Nancy, met haar hele hebben en houwen op de een of andere manier binnen frommelde. Zo eindigde dit duel in een eclatante 8-1 zege voor RKHBS waarmee de zure smaak van het duel bij Gulpen ruimschoots was weggespoeld.