In een doelpuntrijk duel was Heksenberg uiteindelijk de gelukkige winnaar van dit bekerduel. Eigenlijk verdiende deze wedstrijd geen winnaar die bol stond van een foutenfestival aan beide kanten. Voor aanvang van de wedstrijd werd er één minuut stilte in acht genomen ivm het overlijden van lid Paul Nellissen van SVN.

Het was Heksenberg dat ietwat gelukkig op voorsprong kwam maar Vichy Marchena zorgde niet veel later voor de 1-1. Na de pauze kwam SVN vrij vlot door een mooie aanval die door Rick Schmitz werd afgerond op een 2-1 voorsprong, waarna Heksenberg de stand weer gelijk trok.

Goed doorzetten van Vichy Marchena die Sven van Haaren in staat stelde de 3-2 te scoren, maar amper 1 minuut later was de stand weer gelijk 3-3. Heksenberg liep vervolgens uit naar een 3-5 voorsprong en Vichy Marchena stelde de eindstand vast op 4-5.

Zondag 24 november speelt SVN/BtB Consultancy voor de competitie uit bij Wijnandia, aanvang 14:30 uur