Op zondag 17 november komen de talenten van ADO Den Haag op bezoek bij Groene Ster.

Jong ADO Den Haag gaat goed van start en drukt Groene Ster terug op eigen helft. Na 20 minuten is daar de eerste doelpoging van Jong ADO, maar doelman Quaden let goed op en houdt de stand op 0-0.

Een kwartier later is daar toch het doelpunt van Jong ADO. 0-1. Groene Ster reageert snel en binnen 2 minuten staat de stand weer op 1-1! Bij deze stand gaan we ook rusten. In de 2e helft gaan beide ploegen rustig van start, maar in de 60e minuut maakt Groene Ster toch de 2-1! Dit houden ze ook goed vast, maar het jonge team van ADO Den Haag komt toch langs zij. In de 77e minuut maken ze 2-2.

Door een geweldig genomen vrije trap. Wie durft nog meer risico te nemen? Uiteindelijk is het Groene Ster dat een penalty krijgt in de 86e minuut! Vluggen staat achter de bal, die schiet hem geweldig binnen! 3-2 voor Groene Ster! De wedstrijd eindigt in 3-2! Groene Ster revancheert zich voor de laatste wedstrijden en pakken weer een 3-punter!