ALFA SPORT 1 – WDZ 1 (Beker)
Op een ietwat triest aandoende herfstmiddag speelde WDZ op het prachtige sportcomplex in Oirsbeek in de tweede ronde van de KNVB beker tegen derde klasser ALFA SPORT. Al snel in de wedstrijd lieten de gastheren zien waarom ze in de top van de derde klasse staan. Met snel en gevarieerd voetbal werd druk gezet op de verdediging van de gasten, maar deze week niet met de uitstekende keepende Mirco Bindels aan het hoofd. Met snelle uitvallen bleef WDZ speldenprikken uitdelen. Rond de 25e minuut kwam de thuisploeg toch op voorsprong, maar enkele minuten later kopte Marc Schröder de gelijkmaker binnen. WDZ nam het heft steeds meer in handen, maar kwam toch nog voor rust op een onverdiende achterstand.
Na rust golfde het spel op en neer met kansen aan beide kanten. In de 53e minuut bracht Marc Schröder met een droge schuiver de partijen weer in evenwicht.

Voor meer foto’s klik hier https://myalbum.com/album/KGfRL73mR7r7

In de 75e minuut kwam ALFA SPORT wat gelukkig op voorsprong. Bij een poging de bal weg te boksen werd doelman Mirco Bindels compleet ondersteboven gelopen. De bal werd opnieuw hard op doel geschoten, Sander Schmitz beschermde zijn edele delen, maar daar wenste de scheidsrechter geen aandacht voor te hebben. Hands, strafschop en doelpunt. WDZ zette alles op alles en ging achter één op één spelen. Vlak voor tijd profiteerde de thuisploeg hiervan en trok de zege definitief naar zich toe.

Door Huub Schepers, Foto’s: René Flekken/WDZ

 

Geef een reactie