Vanwege afwezigheid van de scheids moest er naar een vervanger gezocht worden. De wedstrijd werd hierdoor een kwartier later gestart dan gepland. In de 16e minuut werd de stand 1-0 voor Abdissenbosch na een doelpunt van Dustin Krijnen met het hoofd vanuit een vrije trap. Na de eerste 20 minuten was Abdissenbosch de beter spelende ploeg, ondanks dat IVS op de tweede plek staat. Eindelijk werd er gespeeld als een team. De stand was 1-0 toen de clubs de rust in gingen.

In de 55e minuut werd de stand 1-1 na een keepersfout van de doelman van Abdissenbosch. De stand werd 2-1 na een doelpunt van Quinten Rosenau uit een vrije trap in de 68e minuut. De stand werd 3-1 in de 72e minuut na een doelpunt van Dylan Luit.