Een wedstrijd met twee gezichten én een omgevallen boom die de scheidsrechter bijna deed besluiten om de wedstrijd in de rust te staken. Dit is het beeld waar de meeste betrokkenen waarschijnlijk het eerst aan terugdenken als het gaat om de wedstrijd RKVV Wijnandia 1 – SVN/BtB Consultancy 1 die vorig seizoen op een stormachtige zondagmiddag werd afgewerkt. Komend weekend staat dit affiche, als eerste wedstrijd van de tweede periode, opnieuw op het programma. RKVV Wijnandia, dat nu het tweede jaar in de derde klasse speelt, is de competitie met vier nederlagen gestart, maar ondanks de verliespartij twee weken geleden tegen BMR, lijkt het team van trainer Maurice van Woerkum de weg naar boven gevonden te hebben. Beide teams hopen u zondag te mogen begroeten op sportpark Burg Cortenraad in Wijnandsrade. De heer Talas is aangesteld als scheidsrechter bij dit duel.

Foto en tekst SVN/BtB Consultancy

 

Geef een reactie