Na een korte nacht voor veel spelers van Abdissenbosch (vanwege de bekendmaking van prins Menno (speler Abdissenbosch) bij CV de Pänkes) stond er een wedstrijd op het programma, namelijk Abdissenbosch-Geulsche Boys. In de zesde minuut werd de stand 1-0 voor Abdissenbosch na een doelpunt van Dylan Luit vanuit een afstandschot, waarbij hij de doelman volledig kansloos liet. In de zeventiende minuut werd de stand 2-0 door een doelpunt van Roy Rumposch na een goede corner van Quinten Rosenau. In de 39e minuut werd de stand 3-0 voor Abdissenbosch vanwege een eigen doelpunt van een speler van Geulsche Boys.

In de tweede helft bleef het spannend. Geulsche Boys had veel kansen, maar de stand bleef lange tijd 3-0 door een aantal uitstekende reddingen van Abdissenbosch doelman Maikel Henning. In de 84e minuut viel toch het doelpunt voor de ploeg uit Geulle: 3-1. Hierdoor groeide het vertrouwen van de uitploeg, maar Jerry Lee de Groot nam deze weer weg door koelbloedig de 4-1 binnen te schieten. Hiermee eindigde deze zwaarbevochten wedstrijd in een overwinning voor de mannen uit Abdissenbosch