De wedstrijd van zondag is eer in de categorie snel vergeten.

Het liep van kant bij SVN/Btb Consultancy en velen waren niet in staat om ook maar ergens de vrije man te vinden. Alles ging in de trechter en het was er al zo vol, opbouwen van achteruit met gebruik van het middenveld zat er niet in en het gebruik van de zijkanten was helemaal schaars goed vandaag en het was aan Tim Mohnen te danken dat Wijnandia niet met 1-0 voorsprong de kleedkamer opzocht.

Na de pauze kwam Raul Erkens in het veld voor Sefa Sarigöz en kwamen enigszins de lijnen terug die men gewend is om te zien bij SVN/BtB Consultancy. Toch was het Wijnandia dat na 20 minuten in de 2de helft fortuinlijk op 1-0 kwam door een doelpunt van Tybo Erens. Marc Meijboom verving Remco Klein en hij was het die in de 30ste minuut een voorzet achter doelman Leclaire van Wiijnandia plaatste. Er gloorde hoop bij SVN en Raúl Erkens liet de 1-2 aantekenen. Aanvallen is de beste verdediging maar wat gebeurde was dat SVN terug ging lopen.

Men kan zich dan indenken dat verkeerd gaat aflopen en zo was het ook. In de 94ste minuut scoorde Wijnandia op basis van hun tomeloze inzet de verdiende gelijkmaker door Christopher Heath. Wil SVN/BtB Consultancy een aardig woordje blijven meespreken in de bovenste regionen dan zal er volgende week thuis tegen SCM uit een heel ander vaatje getapt moeten worden om de 3 punten binnenshuis te houden.

Teks SVN/BtB Consultancy en  Foto’s Jos Steinen

voor meer foto’s klik op deze link.2019-11-24 Wijnandia-SVN/BtB Consultancy 2-2(0-0) — bij RKVV Wijnandia.