Hoofdmenu

Geen titelverdediging voor KSV Simson na verlies in topper tegen Neuss

In de bloedspannende en druk bezochte topper tegen het ongeslagen KSK Konkordia Neuss leek KSV Simson zaterdag in Landgraaf een helft lang op weg naar ruime winst. De ultieme laatste kans op een finalewedstrijd en titelverdediging in de Oberliga ging na de pauze echter teloor:12-15 verlies.
Beide team’s behaalde in de topper vijf overwinningen . De worstelaars waren dan ook erg aan elkaar gewaagd. Illustratief was dat zeven van de tien partijen over de volle 6 minuten gingen.
Voor de pauze won Simson 4 van de 5 partijen. De ruime 9-2 voorsprong, bleek uiteindelijk toch te krap bleek. In de laatste partij besliste Neuss de topper in haar voordeel. Door dit resultaat plaatste Neuss zich als de kampioen van de groep Rheinland voor de finale om het kampioenschap van de Oberliga, op 21 december in Bonn.
Simson dat is verzekerd van de tweede plaats in groep Rheinland worstelt vrijdag de uitwedstrijd tegen AC Mülheim am Rhein. Het betreft het vierde Play off duel in een reeks van zes.(Volgend nieuwsbericht) »