IMC Basis Kerkrade en wat we zoal met de leerlingen ondernemen

 

Afgelopen weken hebben de leerlingen van groep 7 & 8 van basisschool De Schakel excursies gehad. Op een 8 november hebben de leerlingen een masterclass over Zelfvertrouwen en Gezondheid gevolgd, verzorgd door Fitland Kerkrade.
15 november was een muzikale les. De leerlingen hebben een workshop gevolgd die gegeven werd door Maarten van SMK Parkstad en als klapper op de vuurpijl hebben ze een rondleiding van Pierre gekregen bij Theater Kerkrade.

There’s No Planet B! Een excursie naar het Continium discover Center op 22 november; wat een openbaring voor de leerlingen. Ze hebben mogen ervaren hoe een astronaut de ruimte ziet, mogen leren hoe we duurzamer kunnen omgaan met onze aarde en tot slot zijn de leerlingen wat weetjes wijzer geworden met betrekking tot duurzaamheid. “You are never too small to make a difference” – Greta Thunberg
Dank aan allen die dit mogelijk hebben gemaakt!

Foto´s IMC Basis Kerkrade

Geef een reactie