Het is weer zover, de bladeren vallen weer volop… het regent, het is nat, het is tijd voor een actieve oppepper! De jaarlijkse Emmaparkloop in Brunssum!
Op 7 december kan jong en oud zich weer sportief uitleven op het mooie terrein van het Emmapark. De nieuwelingen bij de Parelloop kunnen hier hun wedstrijd-ontgroening’ volbrengen. Maar ook voor de ervaren loper is deze wedstrijd altijd weer een gezellige ervaring waar hij zijn snelheid kan testen.

Het programma ziet er als volgt uit:
09.30 uur – 500 meter – basisscholieren groep 1 t/m 4

09.40 uur – 1000 meter – basisscholieren groep 5 t/m 8

09.55 uur – 2000 meter – recreanten en starters

10.15 uur – 5000 meter – recreanten en wedstrijdlopers boven 16 jaar

Inschrijven
Voorinschrijven kan tot één dag voor de wedstrijd door het inschrijfformulier in te vullen. Inschrijving op de wedstrijddag is mogelijk tot een half uur voor het betreffende programmaonderdeel.
Het wedstrijdsecretariaat voor de Emmaparkloop ligt bij de start/finish en is vanaf de parkeerplaats Gamma/Praxis goed zichtbaar.

Parkeergelegenheid
Parkeerplaats Gamma en Praxis

Inschrijfkosten
Deelname voor kinderen tot en met 16 jaar en leden ParelloopRunners is gratis; voor overige deelnemers bedragen de inschrijfkosten 3 euro.

Prijzen en herinneringen
In aanloop naar de 32e Parelloop, op zondag 15 maart 2020, worden drie voorbereidingswedstrijden in de Brunssumse parken georganiseerd. Deelnemers die in dezelfde categorie aan alle drie de parklopen meedoen, worden opgenomen in het EMMA Safety Footwear Parklopen klassement.
De nrs. 1, 2 en 3 van het klassement worden op basis van een puntentelling (na afloop van de laatste wedstrijd) gehuldigd met een prijs.
Bij de afzonderlijke parklopen worden geen prijzen beschikbaar gesteld.
Kinderen die deelnemen aan alle drie de wedstrijden ontvangen na de derde parkloop een herinneringsmedaille.
De top 3 van het klassement bij de jeugd wordt eveneens gehuldigd en ontvangt een prijs.

Faciliteiten
Er is geen douche- en kleedgelegenheid aanwezig
Bij de finish is water, sportdrank of thee beschikbaar.
De uitslagen worden gepubliceerd op www.parelloop.nl.
Het klassement van de Parklopen Brunssum (na twee van de drie wedstrijden) staan op de uitslagen-pagina van www.parelloop.nl

Foto Emmaparkloop in Brunssum-Serena Cloodt

Geef een reactie