Hoofdmenu

speelt SVN in Meer tegen BMR de voorlaatste speelronde voor de winterstop

Aanstaande zondag speelt SVN in Meer tegen BMR de voorlaatste speelronde voor de wintersto. De fusieclub uit Banholt, Mheer en Reijmerstok heeft pas twee duels gewonnen en bivakkeert op de voorlaatste plek op de ranglijst. Afgelopen zondag ging het team van trainer Rob Delahaye flink onderuit tegen promovendus KVC Oranje. Op diezelfde dag wist SVN verdiend te winnen van SCM uit Maastricht. Voor SVN is de wedstrijd tegen BMR een mooie kans om verder te werken aan het zelfvertrouwen richting de topper tegen RVU die voor zondag 15 december op het programma staat.

De KNVB heeft voor alle competitieduels van de standaardelftallen vervroegd naar 14.00 uur, een half uur eerder dan gebruikelijk. De spelers van BMR en SVN hopen op veel steun van de eigen aanhang te mogen tekenen, dus hopelijk tot zondag in Mheer.tekst wn foto SVN/BtB Consultancy