Hoofdmenu

13 december aanstaande vindt er voor ouderen en alleenstaanden uit Kerkrade een kerstkoffietafel plaats in cafe e Jen Bouwerwei in Bleijerheide.

 

Voor de muzikale omlijsting zorgen de bekende Marl en Mathieu, Frenske en accordeonist Roger Vroomen. Iedereen mag een introducé meenemen en de entree is een vrije gave. Er zijn buiten de eventuele vrije gave geen kosten verbonden aan deze gezellige middag. We beginnen om 16 uur tot ca 19.00 uur. Mensen die geen vervoer hebben kunnen worden opgehaald en naar huis gebracht.

Aanmelden kan bij Netty Paul Ubachs telefoonnummer 0614425938, of per email meetpoint@ziggo.nl. Het adres van E Jen Bouwerwei is Franciscanerstraat 44, 6462 CP Kerkrade. Aanmelden moet voor 7 december. Daarna kunnen er geen aanmeldingen meer plaatsvinden. De buurtvereniging werkt ook mee aan deze fijne middag,

Foto  Organisatie