Hoofdmenu

Pedro Ricksen stopt aan het einde van het seizoen

Hoofdtrainer Pedro Ricksen van Sportclub’25 aan voetbaltechnische zaken en de spelers aangegeven volgend seizoen een nieuwe uitdaging aan te gaan. Pedro is momenteel bezig aan zijn 2e seizoen bij Sportclub’25. Dit zijn tot op heden ook twee zeer succesvolle seizoen voor zowel de vereniging als de ambitieuze trainer zelf, met een geweldige finalewedstrijd voor promotie naar de 1e klasse als kers op de taart vorig jaar.

Sportclub’25 bedankt Pedro alvast voor zijn inzet en bijdrage tot dusver en wenst hem alle goeds voor zijn nieuwe uitdaging toe. Maar uiteraard zullen we dit seizoen eerst op een goede manier afsluiten! Voetbaltechnische zaken zal op zoek gaan naar een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2020-2021.

Bij interesse voor de openstaande vacature hoofdtrainer graag contact opnemen via info@grooten-grondverzet.nl

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno