Hoofdmenu

Kaartverkoop schrit_tmacher 2020 vandaag officieel van start

 

Van dinsdag 3 maart tot en met zondag 5 april 2020 vindt de 25ste editie van schrit_tmacher Festival plaats met verschillende premières en (inter)nationale topgezelschappen. Dit jaar bezien de succesvolle Franse choreografe Anne Nguyen en de vermaarde Wayne McGregor dans tegen het decor van de urbane en technologische ontwikkelingen. Spraakmakende vernieuwers stellen de verhoudingen in de wereld met hun dans op scherp, zoals Akram Khan en Phoenix Dance Theatre. Of een dans-icoon als Crystal Pite. Of Ed Wubbe met Scapino Ballet Rotterdam, NDT – met werk van onder meer Ohad Naharin – en Compagnie Marie Chouinard, die zowel hun eigen (resp. 75, 60 en 40 jaar) als ook ons 25-jarig jubileum met ons vieren. Met ook nog het uitgebreide platform voor GENERATION2 en nieuw danstalent vieren we de toekomst van de dans. En niet te vergeten het opmerkelijke randprogramma!

Snelle beslissers – de voorstellingen zijn veelal super vlug uitverkocht –  krijgen vanaf vier voorstellingen 20 procent korting op de totaalprijs.

Meer info en tickets via: www.schrittmacherfestival.nl en www.plt.nl.

schrit_tmacher-Festival-2020-Wayne-McGregor-Autobiography-Andrej-Uspenski-scaled« (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »