Hoofdmenu

Zondag komt koploper RVU naar Landgraaf

 Voor de topper tegen SVN/BtB Consultancy. Tot vorig weekend wist RVU alle competitiewedstrijden te winnen en deze fraaie prestatie maakt dat het team uit Rothem door velen gezien wordt als dé titelkandidaat in 3A. Afgelopen zondag liet RVU, toch wel verrassend, de eerste punten liggen. In Wijnandsrade hield RKVV Wijnandia de gasten op 1-1. SVN kende een betere generale voor de topper. In Mheer werd BMR eenvoudig aan de kant gezet (0-3). Komende zondag kan SVN de spanning in de competitie weer enigszins terugbrengen. Wanneer de mannen van trainer Dennis Voorst weten te winnen van RVU dan verkleint SVN de achterstand op de koploper tot 5 punten. Het duel begint om 14:00 uur en de wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Elsayyed.

Foto en tekst SVN/BtB Co(Volgend nieuwsbericht) »