Hoofdmenu

8E EDITIE OUDEJAARLSOOP HEERLEN 

 

 

Om 2019 sportief goed af te sluiten zal op 31 december de 8e editie van de Oudejaarsloop plaatsvinden.

 

Sportliefhebbers, jong en oud, beginnend of ervaren  kunnen kiezen uit een afstand van 4,5 of 9 km met start en finish op sportpark Terworm. Het parcours loopt door het natuurgebied Terworm en Ten Esschen, een uitdagende en aangename omgeving om te sporten.  Start van beide afstanden zal plaatsvinden om 15.00 uur bij de accommodatie van SV Eikenderveld, Koekoeksweg. Parkeergelegenheid is in ruime mate aanwezig.

De inschrijving is inmiddels geopend  en sluit op 23 december om 24.00 uur. De kosten bedragen 8 euro per deelnemer. Inschrijven op 31 december is mogelijk tot maximaal 30 minuten voor de start in de kantine van SV Eikenderveld en bedraagt 10 euro per deelnemer.

Bezoek voor meer informatie en om zich in schrijven de website www.oudejaarsloopheerlen.nl

ArchiefFoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 « (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »