Hoofdmenu

Een nieuwe naam voor de vernieuwde Campus in Kerkrade-West

Na jaren van overleg, onderzoek en uiteindelijk herstel, start in april 2020 een nieuwe toekomst voor de Campus in Kerkrade-West.

In dit multifunctionele gebouw zullen onder andere diverse commerciële (leer)bedrijven, semi-commerciële activiteiten en maatschappelijke voorzieningen worden samengebracht. “De vernieuwde Campus biedt een platform voor een actieve gemeenschap gericht op wonen, werken, leren en leven. Samen met de gebruikers zoeken we naar een nieuwe naam. Natuurlijk zijn ook suggesties van inwoners van harte welkom,” aldus wethouder Tim Weijers (Vastgoed).

Hebt u ideeën? We horen het graag. U kunt uw reactie voor eind december sturen naar gemeentehuis@kerkrade.nl

Foto Gemeente Kerkrade(Volgend nieuwsbericht) »