Hoofdmenu

Sander Bossink geeft experimentele ‘abstracte kunst’ workshop tijdens Heerlen Lunair!

 

Op zaterdag 21 december 2019 geeft de Hoensbroekse Sander Bossink een experimentele ‘abstracte kunst’ workshop tijdens Heerlen Lunair in de Pop-Up locatie aan het Maanplein 52 te Heerlen. Sander, die vooral bekend staat als zanger presentator en vorig jaar zijn schrijversdebuut maakte met zijn eerste thriller genaamd ‘Oorlogsbuit’ (welke tevens op deze middag gesigneerd te koop zal zijn) geeft die dag een experimentele workshop.

“Het is de bedoeling dat ik vanaf 11 uur die dag op elk heel uur samen met de bezoekers abstracte schilderijen ga maken waarbij zij mogen bepalen wat de kleuren en vormen gaan worden. Ik zal op basis van hun wensen en ideeën dan de kunstwerken creëren en ze gedurende de dag exposeren. Daarnaast zullen er diverse schildersmaterialen aanwezig zijn zodat bezoekers zelf ook een eigen kunstwerk kunnen maken en mee naar huis mogen nemen.”

De van origine geboren Amsterdammer deelt regelmatig via zijn Facebookpagina ‘Art by Sander’ schilderkunst met zijn volgers en zal die dag een selectie van zijn bestaande kunstwerken op de locatie aan het Maanplein exposeren. Sander is razend enthousiast over het Heerlen Lunair, dat een initiatief is van ‘Heerlen Mijn Stad’. Vooral het concept waarbij er veel sociale interactie is op het gebied van kunst en cultuur met de Heerlernaren spreekt hem heel erg aan. “Hoe gaaf zou het dan ook zijn als we deze kunstwerken die we samen met de inwoners van Heerlen gaan maken zouden kunnen aanbieden aan de gemeente Heerlen zodat ze een mooi plekje krijgen in het nieuwe stadskantoor?” Sander is van plan deze in januari aan te bieden aan de burgemeester.

Iedereen die interesse heeft in deze bijzondere gratis workshop of een gesigneerde versie van zijn debuut thriller Oorlogsbuit wilt kopen of één van zijn kunstwerken is tussen 11 uur en 16 uur van harte welkom aan het Maanplein tijdens Heerlen Lunair. Check ook voor meer informatie zijn website www.sanderbossink.nl of www.heerlenmijnstad.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sander Bossink via tel: 06 – 51359404 of info@sanderbossink

RechtenvrijFoto’s

 « (Vorig nieuwsbericht)