Hoofdmenu

KINDER OPVANG PARKSTAD NU OFFICEEL PLUSSPONSOR UOW ‘02!!!

Sinds een aantal weken hangt langs het hoofdveld op Park ter Waerden al een reclamebord van onze nieuwe Plussponsor Kinderopvang Parkstad en die zal er de komende vier jaar ook blijven hangen. Naast het reclamebord en een jaarlijkse wedstrijdbal ontvangt UOW ’02 als sponsoring ook nog een compleet voetbaltenue voor het UOW ’02 JO8-2 team en dat werd vanavond symbolisch in De SkyLounge door Mevr. Nikky Borjans-Wingelaar en Mevr. Jolanda Rikers, respectievelijk Locatiemanager en Directeur bestuurder van Kinder Opvang Parkstad aan de vereniging overhandigd. Een teamfoto met het nieuwe tenue zullen we binnenkort op onze website en facebook plaatsen. Vanavond werd ook de 4 jarige Sponsorovereenkomst getekend en hiermee is Plussponsorschap officieel een feit.

UOW ’02 dankt Kinder Opvang Parkstad heel hartelijk voor deze sponsoring en heet hen ook van harte welkom bij de UOW ’02 Sponsorgroep!!!!

Foto UOW’02