Dames 3 van VC Landgraaf startte de 1e wedstrijd

Voor dames 3 startte zaterdag de 1e wedstrijd in de vernieuwde samenstelling.. Helaas na de nipte degradatie van de 1e seizoenshelft nu spelend in de 3e klasse laag.

Ook jammer dat het vaste 6e spelend lid, toch besloot om niet verder te gaan in het volleyen,  waardoor de basis blijft steken op 5 dames. Maar met gepuzzel en inzet uit dames 2, hopen we iedere wedstrijd toch genoeg bemand te krijgen.
Zaterdag lukte dat prima! Helaas was Amber licht geblesseerd,  waardoor ze alleen haar rol als aanvoerster heeft kunnen uitoefenen. Met 4 uithulp dames,  stonden er dan toch 8 speelsters beschikbaar.

Tegenstander was Vludoc ’98 D4, zij mochten eerst serveren maar het 1e punt was voor VCL.
Na een paar geweldige opslagreeksen van Noortje en Maud liep de stand snel op in de eerste set. Deze werd door Mids uitgeserveerd op 25-10. Mooi!

De volgende sets verliepen eigenlijk net zo. Soms nog wat kleine onnodige foutjes, maar mede door weer goede opslagen werden veel punten gescoord en was de 2e set snel gedaan met 25-6.
In de 3e set werden vooral wat foutjes door Vludoc gemaakt bij het serveren waardoor VCL de punten bijna kado kreeg.
De 3e set werd door VCL gewonnen met 25-9.Lotte startte de 4e set met een mooi punt,  er werd goed geblokkeerd door de dames en er waren ook wat meerdere lange rally’s.
Zaterdag  was de service bij iedereen van VCL echter het sterke wapen en de 4e set werd dan ook met 25-5 gewonnen.

Foto en tekst VC Landgraaf

Geef een reactie