Prins Keldon de 1e. van Prinsengarde Coriovallum

Ik wil me graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Keldon Kerssemeeckers  en ik ben 30 jaar. Ik ben de jongste  zoon van Fred en Carin en mijn broer en zus zijn Kevin en Keshia.Verder ben ik de meest trotse oom van mijn fantastische, lieve nichtje Enya.

In het dagelijks leven doe ik al heel wat jaren vrijwilligerswerk op de administratie van Basisschool De Horizon. Dat is fijn om te doen en ik heb daar aardige collega’s.

In mijn vrije tijd voetbal ik bij KCC’13 op het tweede elftal. Maar af en toe hebben de andere elftallen me ook hard nodig.Ik heb veel plezier met mijn teamgenoten en de derde helft is ook zeer belangrijk!!!! Met mijn grote vriendengroep ondernemen we veel, van festivals tot concerten en natuurlijk onze stapavondjes.Mijn grootste passie is PSV. Ik heb een rood-wit- hart en ik blijf mijn club trouw in goede en in slechte tijden.Ook carnaval stroomt door mijn bloed . Al 11 jaar ben ik prins-voor-altijd bij mijn vriendengroep. Maar dit jaar mag ik  overslaan, want ik ben gevraagd om prins te worden bij Prinsengarde Coriovallum.

Ik voel me zeer vereerd en mijn motto is: We gaan samen veel plezier maken en we vergeten even alle zorgen om ons heen.Mijn hoop is dat ik een geweldige tijd ga krijgen, waar ik de rest van mijn leven met een warm, dankbaar gevoel op terug kan kijken.

Heel bijzonder dat Prinsengarde Coriovallum me deze kans heeft gegeven.En ik hoop veel bekenden tegen te komen  om gezellig carnaval te vieren! Alaaf!!!!!Receptie op zaterdag 25 Januari om 19.00 uur in Sportcafé Schaesbergerveld 

Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie