Het is alweer 9 jaar geleden toen de eerst Buuttereedners ons podium betraden, voor het inmiddels zeer succesvolle Grand Gala du Buut. Nog steeds daagt Hub Stassen Buuttereedners uit om zich van hun meest komische kant te laten zien in ons theater. Dit jaar met grote namen als: Gilbert Petit, Fer Kousen, Roger Lataster, Ger Frenken, Hans Keeris en Pierre van Helden!!

Dit jaarlijks terugkerend evenement, zorgt elk jaar weer voor de nodige humor rondom de donkere dagen. De dagen die ons dichter bij het carnavalsseizoen brengen. Maar het brengt ook mensen samen. Carnavalsliefhebbers en liefhebbers van een goede dosis humor.

Dit jaar wordt Grand Gala Du Buut feestelijk geopend door onze kunst en cultuurwethouder; Jordy Clemens.  Als voormalig geschiedenisleraar is hij voortdurend bezig met het zichtbaar maken van het verleden van de stad Heerlen. Een verleden wat behouden moet worden en daar heeft Jordy zich nou juist voor ingezet. In samenwerking met Jordy, zijn wij samen tot iets moois gekomen. Cultuurhuis Heerlen kan blijven bestaan! Na een onzekere tijd, zijn de vragen nu beantwoord en gaan wij door met onze ‘’nieuwe koers’’. Door de mooie samenwerking, zijn wij blij dat nou juist Jordy, Grand Gala du Buut 2020 komt openen in ons mooie Cultuurhuis Heerlen.

 

 

 

Wij heten u van harte welkom bij de 9de editie van Grand Gala du Buut, op 17, 18 en 19 februari 2020 in Cultuurhuis Heerlen!

Voorverkoop: €17,50

Avondkassa: €19,50

Voor meer informatie ga naar: www.cultuurhuisheerlen.nl

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
Reserveren: of 045-5612121
info@cultuurhuisheerlen.nl
http://www.cultuurhuisheerlen.nl

ArchiefFoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno en Foto Grand Gala du Buut 2020 Cultuurhuis Heerlen

 

Geef een reactie