Prinses MANON 1e van JCV PANNESJOP uit MSP-HEERLEN

 

 

 

Jeugd Carnavals Vereniging Pannesjop uit Schaesbergerveld is een vereniging welke sinds 1979 de jeugdcarnaval in de wijken van MSP (Meezenbroek, Schaesbergerveld en Palemig) ondersteunt en actief uitdraagt! Ook bij andere activiteiten samen met de Prinsengarde Coriovallum in de wijken is zij actief ondersteunend: zoals de organisatie van de Optocht in MSP en de Lentefeesten met daarin opgenomen de activiteiten t.g.v. Koningsdag.

Op zaterdag 11 januari l.l. werd tijdens een door veel verenigingen drukbezochte Carnavals-middag voor de Jeugd, voor de 42e maal een Hooglustigheid uitgeroepen. Ditmaal een leuke, zeer actieve en mooie Prinses genaamd Manon 1e (Blijdenstein).

Prinses MANON 1e . is 10 jaren jong en zit in groep 7 van OBS de Droomboom bij juffrouw Danielle en meester Enrico. Zij woont met haar zusje Megan en haar ouders Richard en Nathalie in Meezenbroek. Zij houdt ontzettend veel van Carnaval welke haar door haar ouders met de paplepel ingego-ten werd: ook zij zijn Carnavalisten op en top die bij de Prinsengarde Coriovallum hun stekje vonden. Manon houdt – behalve van Carnaval – ook van zingen en dansen en is tijdens de Carnavalsfeesten op de Bühne meermaals te bewonderen! Ook lezen doet zij graag en wil later misschien wel Nieuwslezeres worden……!!

Computerspelletjes zijn haar ook niet vreemd: Sims spelen op de PS4 is haar favoriete spel!

Ook gaat haar aandacht volledig naar en speelt zij vaak met de hond Zorro en verzorgt zij liefdevol haar hamster.

Zij heeft er lang naar uitgekeken en er veel over gedroomd om ooit Prinses te worden bij deze Carnavalsvereniging: JCV Pannesjop! Haar wens werd vervuld en zij zal er buitengewoon en zeker met volle teugen van gaan genieten: het is haar van harte gegund!!

Daarom ook dit komende jaar weer een Carnavalsseizoen in MSP waar nog lang over gepraat gaat worden! Het motto van de vereniging: “Sjpass en Plezeer” maken en beleven gaat weer volledig op dit jaar! Getuige de nog komende middag voor de Jeugd in het Leiehoes op Carnavals-zaterdag 22 februari vanaf 14.11 uur na de Optocht welke alweer voor de 9e maal door de straten van MSP trekt. Ook wordt deelgenomen door de vereniging aan de Optochten van Heerlen en Heerlerheide op een wagen welke de vaders van de eerdere Hooglustigheden in elkaar gekunsteld hebben en de moeders voor de mooie pakjes gezorgd hebben…….!

Iedereen heeft er ook dit jaar met Manon weer zin in… Laten wij het daarom gaan genieten:

CARNAVAL: SJPASS en PLEZEER voor IEDEREEN…….ALAAF  ALAAF   ALAAF

Impressies en verdere informatie zijn te vinden op onze Website : www.jcv-pannesjop.nl

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie