Actueel heetste rapper op ParkCity Live

 

 

Snelle&Live Band zijn van de partij bij ParkCity Live. Daarmee heeft organisator ‘JP’ Nieskens opnieuw een stuntboeking gerealiseerd.  Met een MTV Award voor Best Dutch Act toont Snelle afgelopen jaar nog een aan hoe snel het met hem is gegaan. Met ‘Reünie’ was de hiphop rapper al niet weg te slaan uit de hit- en streaminglijsten en vanaf daar is het alleen nóg maar harder gegaan. Samenwerkingen met o.a. Marco Borsato, Kraantje Pappie en Yade Lauren bevestigden zijn status. De artiest uit Deventer ontving eerder al een platina plaat voor het nummer ‘Scars’. Ook met het nummer Reünie (met Frenna) ging hij met platina aan de haal. You bet dat de hiphopper deze nummers ook op ParkCity Live in Heerlen gaat ‘spitten’. Om maar te zwijgen over tracks van zijn vorig jaar verschenen album ‘Vierentwintig’.

De kaartverkoop van ParkCity Live start zaterdag 18 januari, om 10.00 uur. 

Foto ParkCity Live

Geef een reactie