Sport masseur van SVN Chris Caenen is overleden.

14 januari 2020 bereikte ons het droevige bericht dat Chris Caenen op 76 jarige leeftijd is overleden. Chris, de oud-marinier, was vanaf 1971 DE masseur van de spelers van SVN, je kon het nog niet zo gek bedenken of hij wist wel ergens een oplossing voor. Een heel bekend wondermiddel van Chris was kwark, deze kwark hielp menigeen van een vervelende blessure af. Chris was de bindende factor tussen speler en trainer. Menig verhaal is Chris aan de massagetafel ter oren gekomen maar voor Chris gold het credo spreken is zilver en zwijgen is goud. Elly zijn vrouw was de grote toeverlaat van Chris, waar Chris was was ook Elly. Ook als een speler SVN verliet om naar een andere vereniging te gaan dan nog bezochten deze spelers Chris en stelden hem de vraag of hij hun kon helpen. Menigeen heeft bij hem in de fango gelegen in zijn praktijkruimte op het sportpark van SVN. Op 4 mei 2008 heeft Chris na 37 jaar samen met de toenmalige trainer van SVN Mick Vliegen, afscheid genomen als masseur van SVN.
Hij vond de tijd rijp om het stokje over te dragen aan zijn zoon Jos. Moge Chris ruste in vrede.
Chris zal bijzonder worden herdacht op zaterdag 18 januari om 09:30 uur met een plechtigheid in het crematorium van Heerlen gelegen aan de Imstenraderweg te Heerlen
Foto´s SVN en Archieffoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie