Hoofdmenu

Eerste overwinning van 2020 is een feit

 

Zaterdag kwam Hero D1 op bezoek, de uitwedstrijd hadden wij kansloos met 4-0 verloren. Gelukkig waren de nodige aantekeningen gemaakt dus wisten wij wat we konden verwachten.

De eerste set begonnen we wisselvallig. De pass kwam niet aan het net, ballen werden niet afgemaakt en 8 service fouten. Een dubbele wissel zorgde er helaas niet voor dat we de set konden winnen. We wisten hoe belangrijk deze wedstrijd was en dat er echt beter gespeeld moest worden.

De tweede set speelde we een stuk beter. De Pass kwam aan het net, daardoor kon Danique het spel beter verdelen. Imke wist de ballen goed over het blok te slaan en daarmee de nodige punten te scoren. Een betere service zorgde er dan ook voor dat wij de set wonnen 26-24.

De derde set begonnen we met een goede service van Shirley wat ervoor zorgde dat we ruim 5 punten voor stonden. Helaas door persoonlijke fouten wisten we onze voorsprong niet vast te houden. (22-25)

We wisten dat we de vierde set alles moesten geven om nog te kunnen winnen. Charlotte kwam terug in het veld, wat ervoor zorgde dat de middenaanvallers iets meer ballen kregen. Het enthousiasme was ook weer terug. Met een paar mooie aanvallen en goed verdedigend werk liepen we deze set over Hero heen. (25-17)

Volhouden dat was ons motto. We hebben de punten hard nodig. 15 punten knallen, daarna een lekker biertje in de kantine. Vanaf punt 1 werd er goed gespeeld. We hebben de vijfde set Hero geen kans gegeven om terug in de wedstrijd te komen (15-06)

Met 3 punten mogen we trots zijn op ons team. Het nieuwe jaar is goed begonnen. Hopelijk kunnen we dit vasthouden. Komende zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen olympia op het programma. Alle support is welkom.

Tekst en foto VCL/D1(Volgend nieuwsbericht) »